Over CLM

 

Bestuursorgaan

Bedrijfsteam

Tony Fred, CEO

Oprichter en chef strategie, Tony is de drijvende kracht achter het bedrijf. Hij houdt ervan om zijn handen vol te houden door deel te nemen aan de ontwikkeling van de software, marketing en de klant beleving strategie├źn.

Bedrijfsteam

Mich Stark, COO

Mich gaat graag uitdagingen aan. Met zijn meerjarige ervaring als commercieel directeur in de software-industrie heeft Mich het bedrijf geholpen tot waar het is gekomen vandaag. Mich is een van de slimste mensen.

Bedrijfsteam

Aline Turner, CTO

Aline is een van de iconische personen in het leven die kan zeggen dat ze houdt van wat ze doet. Zij is een voorstander van meer dan 100 interne ontwikkelaars en verzorgt de community van duizenden ontwikkelaars.

Bedrijfsteam

Iris Joe, CFO

Iris, met haar internationale ervaring, helpt ons de cijfers gemakkelijk te begrijpen en verbetert ze. Ze is vastbesloten om succes te behalen en levert haar professionele scherpzinnigheid om het bedrijf op het volgende niveau te brengen.

Wij zijn een team van gepassioneerde mensen wiens doel het is om ieders leven te verbeteren door het maken van vernieuwende producten. Wij bouwen geweldige producten om uw zakelijke problemen op te lossen.

Onze producten zijn ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven die hun prestaties willen optimaliseren.

Ons team