Stuivenberg

CLM stelt een gebouw aan de Kerkstraat (in het Stuivenbergkwartier van Antwerpen) ter beschikking van verenigingen die zich bekommeren om opvoeding in het algemeen en om jongeren die moeilijkheden ondervinden op het vlak van integratie of onderwijs. Het gebouw wordt beheerd door de nvso Sint Michielshof op het Kiel..

OndersteuningsTeam Allochtonen

Het OTA ondersteunt hulpverleners die allochtone minderjarigen begeleiden. Advies, informatie, coaching, betekenis- en conflictbemiddeling, vorming en signalering zijn de belangrijkste activiteiten. Het OTA geeft telefonische informatie en advies over hulpverlening aan allochtone cliënten. Indien nodig verwijzen de medewerkers verder door.

VVS huiswerkbegeleiding

Ongeveer 80 jonge vrijwilligers van VVS bieden huiswerkbegeleiding en vredesopvoeding aan voor kansarme kinderen en jongeren in Antwerpen. Dit aanbod gebeurt in een ontspannen sfeer en op een speelse manier. De VVS voorziet een aabod voor kinderen en jongeren van 5 tot 15 jaar in verschillende aandachtswijken in de stad.

Heeft je VZW ruimte nodig?

Wij zoeken een vzw uit de buurt die zich inzet voor jongeren of kinderen uit de buurt, die van de vrije ruimten gebruik kan maken tegen een minimale huur (of gratis). Interesse? Neem contact op met yd.vzw@telenet.be

Stuivenberg

NIEUWE VZW's GEZOCHT !
In 2016 verwierf Centrum Louise-Marie samen met de Stichting Nicolas Cusanus dit voormalig klooster en schoolgebouw, via de NV met sociaal oogmerk "Sint Michielshof op het Kiel".
De nvso Sint Michielshof op het Kiel werd opgericht in 2006 om een ander gebouw te verwerven, nl. het Michielshof in de Wittestraat op het Kiel. Lees verder op de pagina over het Michielshof.
 
Adres van het het gebouw Stuivenbergwijk :
Kerkstraat 159
2060 Antwerpen
 
Sint Michielshof op het Kiel, nvso
Meerlenlaan 48 A, 2610 Wilrijk
ondernemingsnummer 879.649.547
 
 
Raad van Bestuur
Yvan Deckers, voorzitter
Jean Gosset
Philippe Vincke
Thierry De Paepe
Jean-Philippe Cols
Marc Schöller, ere-voorzitter