Stad subsidieert opvoedingsondersteuning

De opvoedingswinkel, gevestigd in de Kerkstraat (gebouw van CLM/Stuivenberg), lanceerde deze oproep op haar site.

De stad Antwerpen wil steun bieden aan Antwerpse vzw’s en feitelijke verenigingen die een project opzetten dat ouders en opvoeders op een laagdrempelige en gelaagde manier ondersteunt bij de opvoeding van kinderen. Dit jaar doet de stad een oproep naar projecten en/of samenwerkingsverbanden die bij voorkeur gaan over in functie van de toekomstige huizen van het kind.

Interesse? Het subsidiereglement en de projectaanvraag zijn terug te vinden via deze link.

Kandidaat-organisaties kunnen tot en met 1 oktober 2014 een aanvraag indienen voor een project met een looptijd van maximaal 1 jaar (met start tussen 1 januari en 30 juni 2015). Gebruik hiervoor het aanvraagformulier.

Voor vragen en feedback over het projectvoorstel kan je terecht bij  mieke.bierkens@stad.antwerpen.be en dit tot 10 juli en vanaf 28 juli.

Posted in Stuivenberg and tagged .